cloud

Повече за ITfun

Img

Забавата среща ИТ културата

ITfun е академия по програмиране и занималня с ИТ насоченост

ITfun е академия за обучения по програмиране и ученическа занималня с ИТ насоченост, която предлага уникални възможности за малки и големи да се запознаят и развият умения в областта на информационните технологии.

За малките участници, ИТфън предлага интерактивни занимания, като игри, задачи и проекти, които им помагат да развият технически умения и да научат как да използват различни софтуерни инструменти.

Нашите ценности

Различната академия и занималня

 • img

  Нашата философия

  Нашият подход в ИТ фън е да изградим положително и подкрепящо обучително около, където участниците се чувстват вдъхновени и мотивирани да учат.

 • img

  Стойност за вас

  В ИТ фън ние ценим нашите клиенти и се стремим да предоставим стойностна услуга, която отговаря на техните нужди и очаквания.

 • img

  Отзивите за нас

  Винаги се стремим всички да са доволни от заниманията ни и се радваме да споделим няколко отзива от тестовия ни период до този момент.

Защо сме различната занималня?

И защо да ни изберете за вашият ученик?

 1. Професионална насоченост

  Ние обучаваме и занимаваме ученика ви с математика, ИТ грамотност, начални стъпки в програмирането и т.н.

 2. Опитния персонал

  При нас всички учители са с опит във възпитанието и хора с опит в ИТ индустрията.

 3. Гаранция за забава

  Всички са запалени по компютрите, а тук в ITfun и ще научават за полезното с компютрите.

 4. Култура и Мотивация

  Подготвили сме мотивационни лекции, занимания и събития с които да мотивираме младите да са амбициозни и надъхани.

 5. Ориентация и Бъдеще

  Имаме специална методология на подготовка на кадри и тест за способности и ранна кариерна ориентация.

 6. Частно обучение

  Погрижили сме се и за допълни-индивидуални уроци за по-амбициозните и желаещи за повече...

15

img

Опит на учителите

142

img

обучаеми студенти/ученици

8

img

Квалифицирани учители

12

img

Общо Групи

Искате да научите повече за нас?

Информационен център

img

Нашият подход в ИТ фън е да изградим положително и подкрепящо обучително около, където участниците се чувстват вдъхновени и мотивирани да учат.

 1. Правилните инструменти и подход

  Ние вярваме, че всеки може да се научи на нови неща в областта на информационните технологии, ако се предоставят правилните инструменти и подходяща среда за учене.

 2. Опита и културата

  Затова ние се стремим да изградим общност от любознателни ученици и опитни ментори, които да се подкрепят взаимно и да постигнат своите цели за развитие в областта на ИТ.

 3. Забавлението е важно

  С ИТ фън участниците ще се забавляват, ще научат нови неща и ще развият умения, които ще им бъдат полезни за бъдещата им кариера в областта на информационните технологии.

img

В ИТ фън ние ценим нашите клиенти и се стремим да предоставим стойностна услуга, която отговаря на техните нужди и очаквания.

 • Дълготрайни взаимноотношения – Ние изграждаме дълготрайни отношения с нашите клиенти, като осигуряваме персонализирано обучение и подкрепа в тяхното учене и развитие в областта на ИТ.

 • Практика – Ние се фокусираме върху практическите умения и прилагането на знанията в реални проекти, за да гарантираме, че нашите клиенти могат да приложат наученото в своята бъдеща кариера в ИТ.

 • Стойност – Нашата цел е да създадем стойност за нашите клиенти, като им помагаме да постигнат успех в областта на информационните технологии.

 • Бъдеща кариера – Целим да открием потенциала в нашите обучаеми и да им подскажем посоката.

Винаги се стремим всички да са доволни от заниманията ни и се радваме да споделим няколко отзива от тестовия ни период до този момент.

 • img
  Маргарита Иванова

  "Бих искала да благодаря на ИТ фън за уникалното обучение, което предоставиха на моето дете. Те бяха толкова мотивирани и вдъхновени да учат, че ме изненадаха със своите постижения. Препоръчвам ИТ фън на всички родители, които искат да помогнат на децата си да развият умения в областта на информационните технологии."

 • img
  Анна Петрова

  "Моят опит с ИТ фън беше изключително положителен. Ако някой ме пита за място, където да научи програмиране или уеб дизайн, бих ги насочил към ИТ фън. Те предоставят качествено обучение, съобразено с потребностите на ученика, и имат изключително опитни ментори, които могат да помогнат при всякакви въпроси."

 • img
  Иванка Петрова

  "През последните месеци децата ми посещават занималнята на ИТ фън и са се превърнали в истински гикове. Те са научили толкова много неща и са се забавлявали, докато го правят. Освен това, забелязах, че децата са станали по-уверени и организирани, като резултат от участието си в ИТ фън. Бих препоръчал този център на всяко родителско събрание."

Обучения и за младежи/възрастни

ИТ курсове с кариерна ориентация

Нашият опит ще бъде предаван и на по-големите - ще може да се възползвате от опитните ни специалисти за курсове по програмиране в следните направления:

 • Front End технологии

 • Backend технологии - PHP, Java и др.

 • Маркетинг и Реклама

 • Графичен дизайн

 • Социални умения

img