cloud

Курсове за студенти
и възрастни

Обучения и за младежи/възрастни

ИТ курсове с кариерна ориентация

Нашият опит ще бъде предаван и на по-големите - ще може да се възползвате от опитните ни специалисти за курсове по програмиране.

 • за начинаещи

  Front end разработчик

  Лектор: Николай Чочев

  Курсът за Front End Developer за начинаещи е перфектният начин да започнете своята кариера в уеб разработката. Ще научите как да създавате красиви и функционални уеб сайтове, използвайки HTML, CSS и JavaScript. Чрез нашите лесни за следване уроци, ще можете да изградите основните си умения за програмиране и да се запознаете с най-важните концепции в уеб разработката. Ще научите как да стилизирате уеб сайтове с CSS, как да направите сайтовете си интерактивни с JavaScript и как да работите с уеб дизайн инструменти като Bootstrap и jQuery. Нашите инструктори ще ви помогнат да изберете най-добрите практики и да се научите да създавате професионални уеб сайтове, които да доведат към успех в кариерата ви като Front End Developer.

  Цена: 700лв. - може да се плати на две вноски по 350лв.

  Виж повече за курса
 • за напреднали

  Front end разработчик - PRACTICE/MASTER CLASS

  Лектор: Николай Чочев

  Курсът за Front End Developer за напреднали е идеален за тези, които искат да станат майстори в уеб разработката. Ще научите как да създавате красиви и функционални уеб сайтове, използвайки HTML, CSS и JavaScript. Чрез нашите практически упражнения, ще можете да разширите уменията си и да се запознаете с последните тенденции в уеб дизайна и разработката.
  Ще работим с WordPress, PHP и mySQL бази данни - всеки ще създава онлайн магазини, рекламни сайтове и какво ли още не...
  Ще разработваме реални проекти и всеки ще си тръгне от курса с поне 5 разработени уеб сайта в портфолиото си.

  Цена: 900лв. - може да се плати на две вноски по 450лв.

 • за начинаещи

  Програмиране на Java - основи

  Лектор: Николай Чочев

  Курсът по Java основи за начинаещи е идеалното място да започнете вашето пътешествие към програмирането. Ще научите основните понятия и синтаксис на един от най-използваните езици за програмиране в света. Чрез нашите подробни уроци, ще можете да изградите основни умения за програмиране и да се запознаете с много от основните концепции в програмирането, като обектно-ориентирано програмиране, условни оператори, цикли и масиви. Нашите опитни инструктори ще ви помогнат да се справите с всеки предизвикателство и да постигнете успех в програмирането с Java.

  Цена: 800лв. - може да се плати на две вноски по 400лв.

 • за начинаещи

  Уеб Дизайн с HTML/CSS и JavaScript

  Лектор: Николай Чочев

  Курсът "Уеб Дизайн с HTML/CSS и JavaScript" е създаден, за да ви предостави фундаментални знания и практически умения в областта на уеб дизайна. Програмата се фокусира върху три ключови технологии - HTML, CSS и JavaScript - които са необходими за създаване на съвременни и интерактивни уеб сайтове. Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за хора с определен опит в уеб разработката. В края на курса, участниците ще бъдат в състояние да създават атрактивни, функционални и респонсивни уеб сайтове, които отговарят на съвременните изисквания на уеб дизайна.
  Ще работим с HTML5, CSS3 и JavaScript.

  Цена: 300лв.

 • за начинаещи

  Дигитален маркетинг и SEO оптимизация

  Лектор: Николай Чочев

  Курсът "Дигитален маркетинг и SEO оптимизация" има за цел да предостави участниците със знания и умения в областта на дигиталния маркетинг и оптимизацията за търсачки (SEO). Програмата се фокусира върху стратегии за онлайн присъствие и реклама, както и на методи за подобряване на видимостта и рейтинга на уеб сайтове в резултатите от търсачки като Google.
  След завършването на курса "Дигитален маркетинг и SEO оптимизация", участниците ще разполагат със знания за ефективни методи за промотиране на продукти и услуги в онлайн пространството. Те ще бъдат в състояние да създават маркетингови стратегии, да оптимизират уеб сайтове за търсачки и да анализират данни за да подобрят резултатите от своите маркетингови усилия.

  Цена: 500лв.

 • за всички

  Частни уроци

  Време: 60мин

  Предлагаме частни уроци със специално внимание и добри обяснения с разбиране от професионалисти с дългогодишен опит в преподаването.

  Цена на частен урок по програмиране: 50лв./60мин
  Цена на частен урок по математика/английски/български/рисуване: 40лв./60мин